•  

  Kent u ons nieuwe boek 'Vasthouden is loslaten?'

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leadership Journey: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Directievoorzitter Obvion: samenwerking met Winner leidt tot daadwerkelijke verandering

 •  

  Benieuwd hoe Winner vleugels geeft aan Red Bull?

 •  

  Onze impact gratis ervaren? Informeer naar de mogelijkheden.

 •  

  Lijkt het gras altijd groener bij de buren?

 •  

  Ons Team

Nieuwsberichten

ATPL-opleiding voltooid door Robert Gieling

Afgelopen vrijdag heeft Robert Gieling na 2,5...

Lees meer

Leadership Journey 21-24 september 2018

Voor een groep leiders van diverse...

Lees meer

Foundation


Hart voor goed werk: de Winner Foundation®

De Winner Foundation® is een stichting ter bevordering van de professionalisering van goede doelen organisaties. De stichting zet zich actief in voor goede doelen. Ben je zelf betrokken bij een goede doelen organisaties en kun je onze begeleiding goed gebruiken? Dan maken we graag een afspraak! Neem contact op

 

KiKa

Op 9 mei 2017 is Robert Gieling naar Alaska vertrokken om voor KiKa de Mount McKinley (Denali), met 6190 m de hoogste berg van Noord-Amerika en een van de koudere plekken op aarde, te beklimmen. Meer informatie 

Op 25 januari 2017 hebben we voor KiKa vrijwilligers een brainstormsessie verzorgd om ze beter te laten samenwerken. Eveneens speelde de vraag hoe de groep vrijwilligers nog meer in beweging gebracht kan worden. Het was hartverwarmend om te zien hoe betrokken men is bij KiKa en kinderen met kanker. 

 

Johan Cruyff Foundation

Op 4 november 2016 hebben wij de 50 vrijwilligers en de medewerkers van de Johan Cruijff Foundation begeleid in het stroomlijnen van de samenwerking en interactie. Na de opening door Kristiaan Timman, eventmanager bij de Cruyff Foundation, gingen we middels de ‘World Café’ methode aan de slag. Iedereen heeft op een creatieve en energieke wijze meningen en vragen uitgewisseld. Door de actieve betrokkenheid kwamen de ideeën uit de groepen snel naar boven. Verdeeld over acht tafels is er gediscussieerd en gedebatteerd over een tiental thema’s rond de samenwerking. Op de tafelkleden werden de bevindingen opgeschreven. In een drietal rondes hebben de vrijwilligers hun input kunnen geven voor wat er goed gaat, minder goed gaat en de verbeteringen die zij voorstellen. 
Niels Meyer, directeur van de Johan Cruyff Foundation, sloot de avond af door iedereen te bedanken en deelde hierbij ook de awards uit voor enkele vrijwilligers die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor de Foundation. 
 

Ronald McDonald Kinderfonds

Momenteel begeleiden we het Ronald McDonald Kinderfonds waaronder de besturen, MT's en vrijwilligers. Dit jaar begeleiden we wederom de bestuursleden, managers en medewerkers. 

In 2017 hebben we voor het Huis van Rotterdam een vrijwilligersavond en een strategiemiddag voor het bestuur verzorgd. Daarnaast hebben we voor het Huis van Leiden een sessie voor het bestuur verzorgd. Dit faciliteren we ook voor het Huis van Zwolle. Voor het Kinderfonds verzorgden we de Jaarplandag en personal coachings.

De MT's van de Huizen van Kindervallei, Hoeve, Rotterdam en Amsterdam hebben we in 2016 geholpen, evenals de vrijwilligers van het Huis te Rotterdam. In 2015 hebben we een teamdag verzorgd voor de landelijke (assistent)managers en voor de Huizen van Leiden, Rotterdam, Utrecht, Tilburg, Amsterdam en Den Haag.

Hieronder hebben we een paar sessies uitgelicht.

Om te vieren dat het Ronald McDonald Huis Den Haag verhuisd is van de Sportlaan naar het HagaZiekenhuis, heeft Winner op 9 september 2015 een mooie en inspirerende teammiddag voor de vrijwilligers van het Huis verzorgd in het Kyocera Stadion. Na een heerlijke lunch en interessante rondleiding door het stadion, nam Manager Susanne Keulaerds kort het woord om de doelstellingen helder te maken. Vervolgens nam Robert Gieling het woord om het programma uiteen te zetten en een korte dialoog te starten. Daarna gingen de 75 vrijwilligers onder leiding van 5 Winnertrainers uiteen om een presentatie voor te bereiden over één van de kernthema’s: omgaan met veranderen, onderlinge communicatie en versterken teamwork en teameffectiviteit. Na de presentaties werden de kernpunten genoteerd als acties voor de komende periode. Als feestelijke afsluiting was de wethouder aanwezig om een gemeentelijke onderscheiding op te spelden bij de vrijwilligers die langer dan 10 jaar hun werk doen voor het Huis.

Op 22 januari 2015 heeft Robert Gieling het bestuur van het Ronald McDonald Huis Den Haag begeleid. Het was een goede en inspirerende sessie met toegevoegde waarde voor het goede werk van dit Huis. Het bestuur heeft vanuit een zelfevaluatie en elkaar feedback geven een duidelijke verdieping met elkaar in het team aangebracht. Dit heeft nieuwe inzichten en acties opgeleverd voor de komende periode waarbij ze naar een nieuwe locatie verhuizen. In september verzorgen we een dag voor de 3 leidinggevenden en de 75 vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis Den Haag, naar welke bijeenkomst wij met z’n allen uitkijken! 

Het team van landelijke managers en assistent managers hebben we op 21 november 2014. ondersteund tijdens een enerverende tweedaagse. Twee dagen sparren, verbinden, informatie uitwisselen en met elkaar van gedachten wisselen over de koers die de Ronald McDonald Huizen de komende jaren gaan varen.

Eerder hebben we de vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis in Arnhem en Zuid-Oost Brabant begeleid bij een teambuildingsessie. Het bestuur en de managers van Zuid-Oost Brabant zijn tevens begeleid bij een hei- en strategiedag. Voorzitter van het Ronald McDonald Huis in Arnhem, Kees Bolderman nam ook deel aan de sessie: “Ik kan niet anders zeggen dan dat het een succesvolle teambuilding is geweest. De aanpak door Winner was heel doelgericht en de start was er al direct op gericht om een veilige omgeving te creëren. Ik ben van mening dat de bijeenkomst heeft bijgedragen aan een beter begrip voor elkaar en voor het management. We kijken terug op een geslaagde teambuilding die naar mijn idee voor de deelnemers veel heeft opgeleverd!“

 

In het verleden heeft de Winner Foundation® verschillende initiatieven gesteund waaronder Right to Play, Stichting Integrand en Mentorschap Netwerk Nederland.