•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Introductiefilm

Nieuwsberichten

Voorbereidingen voor Leadership Journey 17-24 november

De afgelopen week was ik in Botswana om met de...

Lees meer

Leadership Journey 2022 in Botswana groot succes!

In een prachtig natuurreservaat in Botswana...

Lees meer

Anke Tusveld


‘Mensen zijn tot meer in staat dan ze van tevoren denken’. Elke keer opnieuw ben ik weer gefascineerd door de enorme potentie van de leiders, professionals en teams met wie ik inmiddels sinds 2003 werk. Ik benader alle klanten met het geloof dat eenieder binnen de organisatie een uniek talent heeft. Iedere keer ben ik weer verrast door de positieve impact op organisatieverandering en innovatie als dit potentieel ontsloten wordt. 
Mijn klanten waarderen dat ik binnen de individuele- en team ontwikkelingstrajecten inspiratie (reflectie, bewustzijn, inzichten) altijd combineer met realisatie (verandering, transformatie, concrete resultaten). Ik creëer een veilige leerruimte, waarbinnen de nieuwsgierigheid en moed ontstaan om nieuwe perspectieven, gedrag en mindsets te onderzoeken. Als (team)coach en trainer luister ik tussen de regels door, daag ik uit, spiegel ik gedrag, motiveer en confronteer de klant op een vriendelijke manier.
De afgelopen jaren heb ik in drie verschillende continenten gewoond en gewerkt, waardoor ik ruime ervaring heb met het coachen en trainen van klanten met diverse achtergronden, culturen en persoonlijkheden. Een open mind voor diversiteit laat authenticiteit bloeien, inspireert innovatie en leidt tot positieve verandering.
In mijn vrije tijd houd ik van kitesurfen en skiën. Tevens maak ik graag ontdekkingsreizen naar verschillende culturen.