•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Introductiefilm

Nieuwsberichten

Voorbereidingen voor Leadership Journey 17-24 november

De afgelopen week was ik in Botswana om met de...

Lees meer

Leadership Journey 2022 in Botswana groot succes!

In een prachtig natuurreservaat in Botswana...

Lees meer

Catherine Dumont de Chassart


Van 1985 tot 1997 heb ik mij ontwikkeld tot senior consultant, in het bijzonder ten behoeve van besturen, directies en projectteams werkzaam in zeer verschillende velden waaronder media, retail, financiën, olie en gas, gezondheidzorg en industrie. Mijn adviezen hadden vooral betrekking op strategische keuzes in relatie tot de gekozen visie, missie en waarden van de organisaties.

Sinds 1998, ondersteun ik vooral leiders en/of hun teams, als facilitator, trainer en coach. Dit doe ik eerder vanuit het proces dan vanuit de inhoud alleen. Inter- en/of supervisie leiden, teams of een-op-een coachen en mensen stimuleren en ondersteunen bij de ontwikkeling van hun persoonlijke leiderschap zijn vaste onderdelen van mijn aanbod geworden. Hiertoe heb ik diverse verdiepende opleidingen gevolgd (o.m. bij The Coaches Institute, De Baak, Phoenix Opleidingen, CRR Global,  Human Insights, etc.).

Inmiddels heb ik vele trainingen en leadership development programma’s ontworpen en gefaciliteerd. Hierbij faciliteer en train ik bij voorkeur internationale, multiculturele teams van leiders die hun talenten en competenties wensen te verdiepen om tot vreugde, groei en resultaat te blijven komen.

Als Executive Coach, coach ik zeer verschillende mensen, telkens weer met inspiratie en plezier. Mijn klanten zijn vooral bestuurders die, in hun werk, toe zijn aan reflectie op de eigen ontwikkeling. Als co-active coach, ga ik, samen met de klant(en) op zoek naar zijn/haar waarden, sterktes, talenten en bronnen van positieve energie. Als ook naar de blokkades en overtuigingen die vorderingen, balans of tevredenheid in de weg kunnen staan. Hierbij ga ik uit van een waarderende benadering van wat nu wel is. Echter, zonder  confrontaties uit de weg te gaan. En door er te zijn, ook wanneer de klant(en) moedige stappen neemt om tot het gewenste resultaat te komen. Een resultaat die passende balans en tevredenheid brengt voor de gecoachte in zijn/haar omgeving in beweging.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden aan boord van Eenhoorn, de stoere, klassieke zeilboot die ik met mijn man al meer dan 20 jaar koester en die ons langs bijzondere kusten en oevers heeft gebracht! Ook zing ik in een opera koor en lees ik graag novellen. En ik kook altijd met plezier genereuze maaltijden voor vrienden en familie!