•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Introductiefilm

Nieuwsberichten

Voorbereidingen voor Leadership Journey 17-24 november

De afgelopen week was ik in Botswana om met de...

Lees meer

Leadership Journey 2022 in Botswana groot succes!

In een prachtig natuurreservaat in Botswana...

Lees meer

Charlotte Wout


Woorden die mij kenmerken zijn: gepassioneerd, gedreven, speels, creatief en betrokken. Vanuit mijn ervaring en opleidingen combineer ik Bedrijfskunde met Menskunde. Ik heb een mentaliteit van “do it, try it, fix it” en vraag dit ook van anderen. Altijd vanuit een oprechte intentie om mensen in contact te
brengen met hun talenten en hun mogelijkheden. Graag creëer ik high performance teams en verhoog ik individuele prestaties door te challengen, te coachen en te inspireren op inhoud, cultuur en processen. Ik combineer mijn in-depth kennis van (inter-) persoonlijke communicatie, agile coaching, verandermanagement en leiderschap met een resultaatgerichte hands-on aanpak. Ik ben een aanpakker, nieuwsgierig, scherp, resultaat gedreven en creatief. Ik werk vanuit bezieling met respect, humor en een bewustzijnsvolle blik. Snel kom ik tot de kern en kan treffend verwoorden wat er speelt. Transparant en soms confronterend als de situatie erom vraagt. Ik doorzie complexe organisaties en ben betrouwbaar, organisatiesensitief en doortastend. 
In mijn vrije tijd houd ik van reizen, lezen, zingen, hockey, Alpine Skiën en golf. Daarnaast besteed ik graag mijn tijd aan improvisatie-theater en yoga.