•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Introductiefilm

Constant Smits van Waesberghe


Door 30 jaren met mensen te werken vanuit verschillende posities heb ik geleerd verbindingen te maken tussen individuen onderling en daardoor bruggen te bouwen met deze individuen. Want samen bereik je meer dan alleen. Door verschillen en complementerende delen kunnen we juist meer bereiken zolang je maar overeenstemming vindt in de richting die je wil opgaan als team, organisatie en bedrijf. Het gezamenlijke doel is van wezenlijk belang om zo door de verschillen die er zijn toch het beste uit je team, organisatie en bedrijf te halen. Door mijn topsport verleden heb ik geleerd wat nodig is om het beste uit jezelf en de ander te halen. De grote lijnen worden in de meeste organisaties wel gevolgd, maar het gaat om de details die het verschil kunnen maken t.o.v. andere teams, organisaties en bedrijven. Door het licht te laten schrijnen op de kwaliteiten en competenties van individuen, teams en organisaties gaat de energie weer meer stromen en worden er meer successen beleefd. Mijn bijdrage is om zowel individuen, teams als organisaties anders te leren kijken naar hun taak, opdracht, project, situatie, etc., waardoor zij zelf inzicht krijgen om hetzelfde te doen maar dan op een efficiëntere, effectievere en vitalere manier te realiseren.

Elk moment veranderd, als je de verandering als nieuw en vrij gegeven gaat omarmen ontstaan er nieuwe inzichten die je verrijken en meer energie gaan geven.

Mijn interesses zijn: Zingeving, gezin, familie, traditie, golf, balsporten, lezen, spiritualiteit en nieuwe ontwikkelingen.