•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Introductiefilm

Nieuwsberichten

Voorbereidingen voor Leadership Journey 17-24 november

De afgelopen week was ik in Botswana om met de...

Lees meer

Leadership Journey 2022 in Botswana groot succes!

In een prachtig natuurreservaat in Botswana...

Lees meer

Michel Radix


Ik zet mij graag in om mensen en organisaties te laten bewegen naar het gewenste resultaat. Het is prachtig om mensen te laten ervaren hoe het is om optimaal gebruik te maken van hun potentieel, om zo te leren denken en handelen vanuit mogelijkheden in plaats vanuit belemmeringen. Het werken vanuit het potentieel levert energie en betere resultaten op voor zowel de medewerker als de klant. De klanten waarvoor ik werk variëren van kennisintensief tot “hardselling” organisaties.

Ik ben gedreven en resultaatgericht en zet mij volledig in voor de organisatie, teams en de individuen, maar verlies daarbij de menselijke maat niet uit het oog. Service-gerichtheid, klantgerichtheid en doelgerichtheid zijn belangrijke waarden voor mij, waarbij het ontwikkelen van mens en organisatie het uitgangspunt is.

Ik geloof dat iedereen verantwoordelijkheid is voor zijn eigen ontwikkeling en kansen moet benutten om zichzelf te ontwikkelen. Het is mijn passie om hen daarin te ondersteunen en te begeleiden, echter de verantwoor-delijkheid om er een succes van te maken ligt bij henzelf.

Mensen gaan pas veranderen als ze de urgentie voelen of de ambitie hebben om te veranderen.