•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Ons team

 •  

  Leadership Journey: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Directievoorzitter Obvion: samenwerking met Winner leidt tot daadwerkelijke verandering

 •  

  Onze impact gratis ervaren? Informeer naar de mogelijkheden.

 •  

  Lijkt het gras altijd groener bij de buren?

 •  

  Benieuwd hoe Winner vleugels geeft aan Red Bull?

Nieuwsberichten

Energizers voor virtuele teams

Nu iedereen zoveel mogelijk thuis moet werken,...

Lees meer

Corona-proof trainen op locatie

Momenteel verzorgen we onze trainingen...

Lees meer

Phuong Ngo


Ik help organisaties en teams met verandering, samenwerking en co-creatie. Mijn expertise ligt op interactie, communicatie en persoonlijk leiderschap. Met mijn wortels uit het Oosten, maar opgegroeid in het Westen weet ik hoe het is om verschillende werelden met elkaar te verbinden. Het heeft mijn observatievermogen en wendbaarheid vergroot. De polariteiten die ik in mezelf voel, zoek ik ook vaak in mijn werk. Ik geloof namelijk dat de beste ideeën, de meeste wijsheid en onverwachte creativiteit ontstaan door dualiteit en diversiteit.  Voor mijn keuze om als procesbegeleider en adviseur te werken, was ik als Business Partner Communicatie voor directie en management nauw betrokken bij verschillende reorganisatie, verander- en cultuurtrajecten. De oorspronkelijke betekenis van communicatie zoals wij het kennen (het Latijnse communicatio) is verbinding. Het meest optimale waar je naar kunt streven is verbinding met jezelf en de ander. Maar ook met de context waar je je in bevindt. De organisatie, de koers, de visie de missie, het team. Ik stel graag de vraag wat nu eigenlijk écht de bedoeling is. En als we dit weten: waar moeten we het dan over hebben? Welke beslissingen nemen we dan?

In mijn werk laat ik me graag inspireren door Deep Democracy en methodes van Design Thinking. In beide komen een open mind en ‘superluisteren’ van pas en creëer je gemeenschappelijke velden waardoor nieuwe waardevolle inzichten ontstaan. Mijn overtuiging is dat we elkaar nodig om over onszelf te leren. En deze dynamiek, in een organisatorische setting vind ik enorm interessant. Ik geloof dat door binding en bonding excellente organisaties ontstaan. Dat zijn de organisaties met power én love.

Ik kan me helemaal verliezen in een goed boek, vind het leuk om zonder recept ‘fusion’ te koken en blijf fysiek in balans door pilates.