•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Introductiefilm

Nieuwsberichten

Voorbereidingen voor Leadership Journey 17-24 november

De afgelopen week was ik in Botswana om met de...

Lees meer

Leadership Journey 2022 in Botswana groot succes!

In een prachtig natuurreservaat in Botswana...

Lees meer

Roeland Bosch


Sinds mijn studies bedrijfskundige en sociale psychologie hou ik me bezig met vragen waar organisatieontwikkeling en professionele ontwikkeling elkaar raken. Ik draag graag bij aan de ontwikkeling van organisaties, teams en haar mensen waarbij ik geloof dat investeren in mensen de beste manier is om organisaties verder te brengen.

Ik zie mezelf als verbinder. Het is mijn rol om, samen met anderen, doelen van de organisatie te verhelderen en ze te verbinden met die van haar mensen. Samen onderzoek ik graag hoe gedrag van medewerkers samen hangt met hun eigen waarden en overtuigingen, En hoe de historie van een organisatie of team samenhangt met de uitdagingen van nu. Dit zijn intrigerende puzzels; ik hou ervan met dit soort puzzel te werken. De eigen leiderschapsopgave heeft daarmee een link met je eigen ontwikkeling en die van de organisatie.

Sinds 1999 werk ik als zelfstandige. Gezamenlijk bouwen aan veranderingen in teams en organisaties waar het handelen van medewerkers voorwaarde is voor organisatieontwikkeling. Gedrag, achterliggende overtuigingen en waarden die bepalend zijn voor dit gedrag in organisaties blijven voor mij een boeiend onderwerp van onderzoek.

Naast mijn werk zorg ik met veel plezier voor onze dochter Peri, doe ik veel aan sport (een gezonde geest in een gezond lichaam) en hou ik ervan de wereld te ontdekken op vakanties of in reizen naar andere delen van de wereld.