•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

Sierd Nutma


Vanwege mijn uitdagende manier van werken word ik vaak gevraagd om daadwerkelijk beweging te creëren in organisaties. Ik confronteer, prik door en kom snel tot de kern van de zaak.

Jouw verhaal staat centraal. En ik geloof dat je vanuit jouw eigen verhaal een ongelooflijk krachtig potentieel kunt benutten. Mijn inspiratiesessies zijn dynamisch, authentiek en altijd met diepgang. Het resultaat is vaak verrassend. Niet werkende patronen worden snel zichtbaar en omgebogen. Er ontstaat energie en prestaties nemen toe. Dit alles vanuit een enorme kwetsbaarheid en onuitputtelijke nieuwsgierigheid. Ik heb een fascinatie voor dieperliggende drijfveren en hoe je deze kunt ombuigen naar toegevoegde waarde voor jezelf, het team en de organisatie. Mensen waarmee ik werk omschrijven mij als inspirerend, doortastend en irritant. Naast inspiratiesessies verzorg ik jaarlijks vele seminars op het gebied van Mentale Veerkracht. Dit naar aanleiding van het boek “Mentale Veerkracht voor Professionals” wat ik hierover schreef.

Als avonturier rende ik een marathon op de geografische Noordpool, fietste ik solo 6.000 kilometer door Siberië en ondernam ik een bergexpeditie met een groep gehandicapten. Waarom? Omdat iemand zei dat het niet zou lukken….

Samen op zoek naar ongekende mogelijkheden!