Contactformulier

Contactgegevens

Winner Real Life Leadership B.V.
Steenweg 54
4181 AM Waardenburg
Tel: +31 (0)418-678 000
[email protected]

 

Zo bereikt u Winner

 

Vanuit Schiphol Airport-Amsterdam-Utrecht

Rijd Schiphol Airport naar de A4/E19 richting Amsterdam. Draai vervolgens bij het knooppunt "Badhoevedorp" de A9 op richting Utrecht. Ga hierna de A2/E35 op richting Utrecht.
Rijd via de A2 richting 's-Hertogenbosch-Maastricht. Neem afslag 16 richting Waardenburg. Rijd verder op N833/Steenweg richting Waardenburg. Onder het spoor door, het pand bevindt zich op de hoek van de eerste straat rechts (Gasthuisstraat).

 

Vanuit Rotterdam-Den Haag

Neem eerst de A15 richting Arnhem en vervolgens de A2 richting 's-Hertogenbosch. Neem op de A2 de afslag 16 richting Waardenburg. Rijd verder op N833/Steenweg richting Waardenburg. Onder het spoor door, het pand bevindt zich op de hoek van de eerste straat rechts (Gasthuisstraat).

 

Vanuit Zwolle-Groningen

Neem eerst de A28 richting Utrecht en vervolgens de A2 richting 's-Hertogenbosch. Neem op de A2 de afslag 16 richting Waardenburg. Rijd verder op N833/Steenweg richting Waardenburg. Onder het spoor door, het pand bevindt zich op de hoek van de eerste straat rechts (Gasthuisstraat).

 

Vanuit Eindhoven-Maastricht

Rij via de A2 richting 's-Hertogenbosch-Utrecht. Neem dan afslag 16 richting Waardenburg. Rijd verder op N833/Steenweg richting Waardenburg. Onder het spoor door, het pand bevindt zich op de hoek van de eerste straat rechts (Gasthuisstraat).

 

Openbaar Vervoer

Neem de trein naar het NS station van Geldermalsen. Neem op het station bus 47 richting Gorinchem. Stap uit op het busstation te Waardenburg. Loop in de richting waar de bus vandaan kwam. Het pand bevindt zich op de hoek van de eerste straat rechts (Gasthuisstraat).