•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

Individuele coaching


Elke leidinggevende of medewerker is bij ons welkom om aan de slag te gaan met een persoonlijke ontwikkelvraag. We starten dan met een intake, waarin we je vraag gaan uitdiepen en heldere doelen stellen als focus voor een coachingstraject. We spreken dan meestal tussen de 5 en 8 sessies van 1,5 uur af.

In deze bijeenkomsten krijg je inzicht in jouw patronen en diepere drijfveren, je kracht en je schaduw. Je wordt uitgenodigd jezelf steeds opnieuw te spiegelen en ook een spiegel te leren zijn voor anderen. Zo geef je met lef en vertrouwen vorm aan jouw eigen missie. Je verbindt je steeds met hetgeen zich aandient en met anderen, waarmee je aan het stuur staat van jouw leven. Je leert telkens opnieuw jouw ervaringen te vertalen naar je handelen en daarmee je doelen te bereiken. Authenticiteit, verbinding en echtheid zijn sleutelwoorden. 

Dit doen we allemaal praktisch in gesprek en met oefeningen. We kijken gaandeweg steeds naar de concrete resultaten en reflecteren op het leerproces, waarbij je leert om de opbrengsten te borgen zodat je zelf weer verder kan.