•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Ons team

 •  

  Leadership Journey: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Directievoorzitter Obvion: samenwerking met Winner leidt tot daadwerkelijke verandering

 •  

  Onze impact gratis ervaren? Informeer naar de mogelijkheden.

 •  

  Lijkt het gras altijd groener bij de buren?

 •  

  Benieuwd hoe Winner vleugels geeft aan Red Bull?

Nieuwsberichten

Winner baby geboren

Met trots wil ik met jullie delen dat gisteren...

Lees meer

Nigel Gieling trainee bij Winner

Per 1 maart 2020 zal Nigel Gieling (20) bij...

Lees meer

Boek 'Vasthouden is loslaten'

04-04-2017

Op 8 mei a.s. verschijnt ons nieuwe boek 'Vasthouden is loslaten, de reis naar een wendbare en extreem klantgerichte organisatie'. Robert Gieling heeft dit samen met Ronald Touwslager geschreven om andere organisaties te inspireren, maar ook wakker schudden en ze laten beseffen dat er echt iets anders nodig is om klaar te zijn voor de uitdagingen van morgen!

Het is een op feiten gebaseerd verhaal over de verandertransitie bij Obvion vol praktische inzichten bestemd voor bestuurders en managers die niet bang zijn om te veranderen en daar ook daadwerkelijk stappen voor durven te ondernemen. Het boek gaat over de inzichten en lessen in deze transitie en hoe we stap voor stap de verandering met elkaar hebben gerealiseerd, een groot deel van het boek gaat daarom ook over de HOE van de verandering! Het heeft ons inzicht gegeven in wat wel en niet werkt en wat de belangrijkste sleutels zijn om tot een succesvolle, resultaatgerichte en duurzame veranderaanpak te komen. Het boek levert het bewijs hoe ‘softe’ interventies en aandacht voor onderstromen en patronen in de organisatie tot substantieel betere resultaten aan de hard kant leiden. De inzichten en sleutels blijken ook breder toepasbaar en voor andere organisatie te gelden. 

Wiebe Draijer, CEO van de Rabobank Groep, heeft een pakkend voorwoord geschreven en inspirerende directeuren van ANWB, Stater en VolkerWessels delen in dit boek hun visie op veranderen, waaruit gemeenschappelijke rode draden blijken die ook wij tijdens onze reis hebben ontdekt.

Indien je geïnteresseerd bent om bij de boekpresentatie aanwezig te zijn in de ochtend van 8 mei in de Rabobank toren te Utrecht, stuur dan een mail aan estherbeumer@winnernetwork.com.

Klik hier voor de uitnodiging.