•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Introductiefilm

Eva Beerends partner van Winner

06-09-2017

Met veel plezier delen we mede dat Eva Beerends partner van Winner is geworden en dat zij samen met Robert Gieling de volgende groeifase van Winner zal gaan leiden in afstemming met alle collega’s en netwerkpartners. Eva werkt al jaren succesvol met ons samen als netwerkpartner en zal dit nu gaan verdiepen als partner van Winner om de organisatie verder uit te bouwen. Eva heeft ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van leiderschaps -en changetrajecten voor grote organisaties en houdt ervan om organisaties fundamenteel en met meetbaar resultaat in beweging te krijgen. Zij heeft als ondernemer een zeer ruime ervaring in het opbouwen van een eigen organisatie, is sterk in netwerken en is een serieuze en respectabele sparring partner voor diverse grote organisaties. Wij kijken er naar uit om samen met Eva Winner naar de volgende fase te leiden, heel veel succes toegewenst Eva! 

Hieronder stelt Eva zich voor:
Ik ben getrouwd met Rob en met onze twee dochters wonen we in Utrecht. Sinds 1990 ben ik met hart en ziel betrokken bij organisatieontwikkeling. Eerst als trainer en coach vanuit een mede door mij opgericht bedrijf, waarin ik zelf daarnaast ook de leiding had. Daarna vanaf 2008 als zelfstandig organisatiecoach. Dit door mij opgerichte netwerkbedrijf was de opstap naar de samenwerking met Winner. De ervaring van het echt samen doen heeft ertoe geleid dat ik met veel plezier als partner ingestapt ben.
Ik heb een vast vertrouwen in de mogelijkheden en kracht van mensen en de systemen waarvan zij deel uitmaken. Ik ervaar steeds opnieuw dat mensen en dus organisaties zichzelf beter kunnen maken. Als organisatiecoach en opleider help ik organisaties hun problemen zelf aan te pakken. En belangrijker nog: hiervan te leren voor de toekomst en tot duurzame verbeteringen te komen. Dat kan als mensen met elkaar het grotere geheel gaan zien en de patronen waarin zij zelf een rol spelen gaan doorbreken.
Dat ik onderwijskunde heb gestudeerd, is niet toevallig. Ik hou van leren en anderen laten leren. Energiek, alert, ontspannen, in contact zijn in het hier-en-nu. Dat is waar ik van hou.

Een praktisch boek
Organisatieontwikkeling met Theory U is een managementboek, uitgegeven bij Boom/Nelissen, dat Eva Beerends schreef, samen met Esther de Haan. Het boek is een praktische uitwerking van een fascinerende theorie over diepgaande verandering uit de Verenigde Staten. Deze theorie heeft haar fundament in de diepgaande ontwikkeling van leiderschap, de pijlers van de lerende organisatie (Teamleren van Peter Senge), dialoog en co-creatie. Theory U is een model dat een leercurve weergeeft. Het boek beschrijft aan de hand van een aantal cases hoe je gezamenlijk de bocht doorkomt naar duurzame vernieuwing, voorbij de belangrijkste hindernissen: oordeel, cynisme en angst bij de mensen die het moeten doen.

‘Organisatieontwikkeling met Theory U’ is opgebouwd uit een beschrijving van fases in het U-proces met werkvormen die iedereen kan toepassen. En vervolgens een spiegeling hiervan bij verschillende soorten bedrijven, die met lef en leervermogen ontwikkelden en vernieuwden.
- Herman Wijffels over ons boek - “Ik heb met veel instemming kennisgenomen van dit belangrijke werk. Het is een inspiratie- en werkboek dat, naar ik hoop, velen zal helpen bij het ontsluiten van nieuwe bronnen van inzicht die de noodzakelijke transities in onze economie en samenleving kunnen voeden”.

Bestel hier het boek ‘Organisatieontwikkeling met Theory U’