•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Introductiefilm

Winner begeleidt bestuur van Ronald McDonald Huis

30-01-2015

Op 22 januari jl. heeft Robert Gieling het bestuur van het Ronald McDonald Huis Den Haag begeleid. Het was een goede en inspirerende sessie met toegevoegde waarde voor het goede werk van het Huis in Den Haag. Het bestuur heeft vanuit een zelfevaluatie en elkaar feedback geven een duidelijke verdieping met elkaar in het team aangebracht. Dit heeft nieuwe inzichten en acties opgeleverd voor de komende periode waarbij ze naar een nieuwe locatie verhuizen.

Tevens zal er in september een dag worden verzorgd voor de 3 leidinggevenden en de 75 vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis Den Haag, naar welke bijeenkomst wij met z’n allen uitkijken!

Eerder hebben we de vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis in Arnhem en Zuid-Oost Brabant begeleid bij een teambuildingsessie. Het bestuur en de managers van Zuid-Oost Brabant zijn tevens begeleid bij een hei- en strategiedag.

De Winner Foundation® is een stichting ter bevordering van de professionalisering van goede doelen organisaties. De stichting zet zich actief in voor goede doelen. Zie http://www.winnernetwork.com/diensten/foundation