•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

Arvid Oostveen


Na een eigen topsport carrière van 15 jaar en een topsport carrière als coach gedurende 10 jaar heb ik een goede rugzak met ervaring in het analyseren van mensen in beweging binnen de schermsport. Die ervaring heb ik daarna ingezet in combinatie met inzichten en competenties op het gebied van teams, leiderschap, omgaan met weerstand, conflicten en het thema presteren. Vele organisaties hebben kennis kunnen maken met schermen als metafoor welke ik inzet bij het betrokken thema. 
Motivatie is het uitgangspunt wanneer je wilt ontwikkelen en presteren. Ik hanteer daarbij drie principes: autonomie, competentie en sociale relaties. Deze drie principes bepalen of de persoon kan en wil ontwikkelen en presteren voor zichzelf en de organisatie. 
Klanten geven vaak terug dat ze de metafoor sterk vinden en niet gedacht hadden zoveel parallellen te vinden met zichzelf en hun werkzaamheden.  
In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, wandel ik graag met mijn vrouw en de hond, kijk een leuke serie en hou ik van lekker eten.