•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

Belinda Buskermolen


Het leven vergelijk ik vaak met een reis: jij bepaalt de richting waar je je naar toe beweegt en onderweg wacht daar avontuur, obstakels om te overwinnen, momenten om uit te rusten en een continue verwondering over wat je leert, wie je ontmoet en wat je meemaakt. Zo is mijn reis als trainer/coach ook begonnen. Na ruim 25 jaar leidinggevende functies te hebben vervuld in de financiële dienstverlening, heb ik een nieuwe stip op de horizon gezet: mensen (en organisaties) inspireren, helpen en begeleiden om hun reis in het leven beter en leuker te maken. 


Hierbij gebruik ik mijn ervaring, kennis, empathie, intuïtie en lef. Als leider heb ik meerdere keren gebruik mogen maken van de kwaliteiten van het team van Winner om ons team beter te maken. Ik heb de kracht van Winner dus mogen ervaren en ben trots dat ik nu zelf onderdeel van dit team mag zijn. 


Ik geloof in samenwerken en dat zie je ook terug in mijn rol als vrijwilliger in mijn vrije tijd. Daarnaast ben ik ook graag letterlijk op reis op onze mooie aardbol samen met mijn zoon.