•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

Nieuwsberichten

Leiderschapsontwikkeling in en met de natuur

Leiderschapsontwikkeling in en met de natuur!...

Lees meer

Uitnodiging voor HR professionals in DGA- en familiebedrijven

Wij verzorgen op 18 april a.s. een...

Lees meer

Edgar Kruyning


Ik ben mijn leven lang al gepassioneerd door de oosterse krijgskunsten. 
Na mijn wedstrijdperiode heb ik mij verdiept in het meesterschap. Ik ben jaren lang in Japan geweest voor mijn opleiding, maar ook in Thailand en Frankrijk. Ik ben één van de hoogst en meest gegradueerde grootmeesters van de wereld in o.a. Jujutsu, Judo, Aikido, Kobudo, Iaido, Karate en Brazilian Jiu Jitsu. Daarnaast ben ik ook Kickboks- en MMA expert en heb ik in 2007 een Koninklijke onderscheiding mogen ontvangen.

Ik heb geleerd dat het niet enkel gaat om sport of zelfverdediging. Door mijn brede opleiding in de oosterse krijgskunsten ben ik in staat geweest om het beste uit de vele disciplines te gebruiken voor mijn visie. Met mijn methode ben ik in staat om ook niet-beoefenaars de lessen van de krijgskunsten te laten ervaren. Ik richt mij al jaren op zowel individuele coaching als groepscoaching, waarbij ik de nadruk leg op de vertaling van de oosterse krijgskunsten naar het dagelijkse (bedrijfs)leven.

Mijn aanpak is direct maar sensitief, no-nonsens en ik werk van buiten naar binnen, naar de kern. Ik probeer te confronteren, je grenzen te zoeken en jou in je kracht te zetten, maar altijd in een veilige leeromgeving. Ervaren is de beste wijze zoals ik mijn (levens)lessen allemaal zelf heb ervaren. Je hoeft helemaal geen sporter te zijn. 
Het enige wat je nodig heb is een open mindset.