•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

Nieuwsberichten

Leiderschapsontwikkeling in en met de natuur

Leiderschapsontwikkeling in en met de natuur!...

Lees meer

Uitnodiging voor HR professionals in DGA- en familiebedrijven

Wij verzorgen op 18 april a.s. een...

Lees meer

Fred Bostdorp


Naast de 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven geef ik sinds 2003 ondersteuning als trainer/coach aan leiders, teams en medewerkers van diverse bedrijfstakken, zowel profit als non-profit en ook in de sport wereld. Hierbij heb ik veel vraagstukken op alle niveaus in organisaties voorbij zien komen en ken de meeste dan ook van binnen en buiten. Dit geeft mij een brede kijk op vraagstukken.

Je kunt mij omschrijven als een trainer/(team)coach die een uitdaging niet uit de weg gaat. Hard op de bal, maar zacht op de mens en treed vraagstukken altijd tegemoet met een open hart. Mijn specialiteiten zitten op het ontwikkelen van duurzaam (persoonlijk)leiderschap, leiderschap bij veranderde omstandigheden, teamontwikkeling en ketendenken. Maar ook sparren en spiegelen over organisatievraagstukken geeft mij veel energie. Mensen geven terug dat ze zichzelf veilig voelen bij mij en dat ik een sfeer weet te creëren waarbij het makkelijk is jezelf te laten zien, mensen snel aan elkaar verbind en kwetsbaar te zijn wat in mijn beleving nodig is om tot ontwikkeling en verandering te komen.

Mijn motto als trainer is: Het begin is er, de rest is een kwestie van ontwikkelen en schaven.

Als we samen op weg gaan dan verbind ik me daar dan ook volledig aan en zal ik er alles aan doen om samen de verwachtingen in te lossen. Met als kanttekening dat het eigenaarschap blijft waar het hoort.

Verder ben ik gespecialiseerd in (outdoor) ervaringsleren. Dat doe ik op locaties in binnen en buitenland maar ook tijdens hikings in de natuur.