•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

Nieuwsberichten

Uitnodiging voor HR professionals in DGA- en familiebedrijven

Wij verzorgen op 18 april a.s. een...

Lees meer

Waanzinnig mooie en waardevolle Leadership Journey Botswana

Afgelopen week hebben we een inspirerende...

Lees meer

Jeroen de Krieger


Na 15 jaar trainerservaring op de gebieden leiderschap, communicatie en samenwerking is dit werk voor mij nog steeds boeiend, uitdagend en leuk om te doen. In mijn overtuiging kun je met mensen alle kanten op mits je wenst te investeren in die ander. De ander echt willen begrijpen, met zo min mogelijk vooroordeel. Een hele uitdaging, ook voor mij.

Wat maakt dat mensen doen wat ze doen? Dit is een vraag die mij altijd boeit. Daarnaast wens ik mensen ‘de beste versie van henzelf' toe en ik geniet van de, in mijn ogen, bescheiden rol die ik daarin kan en mag betekenen als trainer.

Ik heb een passie voor 'ervarend leren', oftewel leren door te doen. Dat betekent dat ik in trainingen graag ook met mensen aan de slag ga om al doende deelnemers of teams in de spiegel te laten kijken en daarmee parallellen te trekken naar de realiteit op het werk. Een training dient in mijn optiek voornamelijk ook leuk te zijn, daardoor leer je nog meer. De activiteiten dragen daar aan bij.

Privé vind je mij in het bos met mijn hond, en met regelmaat op de surfplank op het Zuidlaardermeer. Thuis heb ik een liefde voor houthakken om daarna de kachel lekker op te stoken.