•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

Jochem de Rooi


Tijdens mijn werk als regisseur en theaterdocent werd ik altijd geraakt door de kracht van de verbeelding. Fascinerend om te zien hoe mensen wilden onderzoeken wat ze konden inzetten om een toneelrol vorm te geven. Dan werden ze vaak verrast door hun eigen creativiteit. Ze kregen meer inzicht, vertrouwen en durf. Bovendien hadden er nog lol in ook!

Steeds vaker hoorde ik van spelers en cursisten dat ze zich op hun werk en in hun privéleven een beetje anders gingen gedragen. Het lukte vaker patronen te doorbreken en ze konden zich beter verplaatsen in hun collega’s en partners. Ze gaven nieuwe impulsen, waardoor ze ook andere reacties opriepen en ze hadden hun interactie-repertoire op een speelse manier flink uitgebreid.

Toen ik daarnaast als trainingsacteur aan het werk ging, mocht ik heel dicht op deze persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers zitten en er direct invloed op uitoefenen. Dat vind ik nog steeds een voorrecht.
In de rol van trainer en coach stimuleer ik mensen eveneens hun repertoire te verrijken en daarmee de effectiviteit van hun interactie te vergroten.