•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

Nieuwsberichten

Leiderschapsontwikkeling in en met de natuur

Leiderschapsontwikkeling in en met de natuur!...

Lees meer

Uitnodiging voor HR professionals in DGA- en familiebedrijven

Wij verzorgen op 18 april a.s. een...

Lees meer

Jos Veldhuizen


Termen waarin ik mezelf herken zijn: rust, vertrouwen, humor en lichtheid. Ik hecht eraan om een cursist/coachée door rustige en oprechte aandacht voor zijn/haar leerbehoefte op zijn gemak te stellen waardoor we daarna in een veilige omgeving kunnen experimenteren met gedrag. Ook humor en lichtheid zijn daarbij van groot belang. Ik ben er van overtuigd dat iemand makkelijker leert wanneer het oefenen en uitproberen met een glimlach en een gezonde dosis relativeringsvermogen plaatsvindt.

Als deze basis er is, kan en wil ik de cursist ook uitdagen om buiten de gebaande paden te gaan en om eens onbekommerd in je eigen valkuil te stappen en/of tijdens een gesprek in een flow te komen om te ontdekken dat er ook andere manieren zijn om je doel te bereiken. Het feit dat ik de cursist de (veilige) omgeving kan bieden en het gedrag kan faciliteren dat de kern raakt van zijn/haar leerbehoefte, daar word ik blij van, daar doe ik het voor!

Ik ben van oorsprong docent Engels en werk regelmatig als (trainings)acteur, trainer en facilitator in die taal. Mijn woonplaats is Amsterdam en ik fiets graag op de racefiets heen en weer naar zee om te ontspannen en mijn hoofd leeg te laten waaien.