•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

Niek Ridderbos


Als je mij zoekt, zoek dan op plekken met een complexe multidisciplinaire opgave, waar verschillende culturen bij elkaar gebracht moeten worden en een moeilijk te behalen doel is. Een leuk team dat samenwerkt en plezier uitstraalt, zul je daar ook aantreffen. Ik sta graag met beide voeten stevig in de praktijk en maak me graag af en toe los voor reflectie. 


Ik stel me onafhankelijk op, trouw aan mijn eigen waarden. Ik ben transparant en laat mezelf zien. Zo inspireer ik mensen. In groepen creëer ik een sfeer van vertrouwen en openheid, zodat individuen zichzelf kunnen zijn en daardoor het maximale voor de groep kunnen betekenen. Tijdens één-op-één gesprekken zoek ik de verbinding en laat mensen zichzelf zijn (en vinden). 


Mijn eigen drijfveren? Genieten met de mensen om me heen, gezond en vitaal door het leven gaan en met plezier naar mijn werk gaan. Als me dit lukt, dan volgen resultaten, groei en vernieuwing als vanzelf (een beetje ambitie is mij niet vreemd).


Zelf ben ik nog lang niet uitgeleerd. Ik werk nog dagelijks op civiele bouwprojecten en geef leiding aan een team om een stukje Nederland waterveilig te maken. Zo werk ik dagelijks samen, met mensen uit verschillende culturen, in een complexe multidisciplinaire opgave. In mijn vrije tijd geniet ik van de mensen om mij heen. Ik ben graag buiten, daag mezelf uit op de racefiets en schaats.