•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

Nieuwsberichten

Leiderschapsontwikkeling in en met de natuur

Leiderschapsontwikkeling in en met de natuur!...

Lees meer

Uitnodiging voor HR professionals in DGA- en familiebedrijven

Wij verzorgen op 18 april a.s. een...

Lees meer

Ruud van Andel


Sinds 1992 ben ik actief als acteur en trainer in communicatie-trainingen, persoonlijke ontwikkeling, assessments, regietheater en acts. Ook geeft hij individuele coaching.
Mijn carrière ben ik begonnen als verpleegkundige in ziekenhuizen en als SPV-er in de verslavings­hulpverlening. Zelf heb ik ook leiding gegeven in de zorg.

Ik heb de acteursopleiding aan “de Trap” te Amsterdam gevolgd en in vele theatervoorstellingen gespeeld. Als acteur ben ik te zien in Nederlandse tv-producties, series en in commercials en bedrijfsfilms. Tevens schrijf ik scenario's voor theater en tv-series. 

Ik heb me ontwikkeld tot een allround trainer, coach en facilitator van leerprocessen in de commerciële arena, de zorg, het onderwijs etc. Tevens ontwikkel en schrijf ik scenario's voor bedrijfs- en voorlichtingsfilms, interactief theater, trainingen en workshops. Mijn passie is uitwisseling en bewustwording rond gedrag, cultuur en communicatie in organisaties. De laatste jaren ben ik zeer actief rond het thema veiligheid en geeft mondiaal trainingen rond dit thema in de Engelse taal. Mijn werkstijl kenmerkt zich als "liefdevol confronterend."

Amsterdam is mijn woonplaats en ik reis (ook privé) graag over de planeet met mijn vriendin Inge. Daarnaast vind ik het leuk om te skiën, hardlopen, kickboksen en duiken.