•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

Xavier van Binsbergen


Ik voel me thuis in omgevingen waar veranderen centraal staat. Ik krijg energie van het begeleiden van mensen in hun persoonlijke transformatie en die van hun organisatie. 

Opgeleid als wetenschapper in de medische wereld, heb ik de analytische blik en de nieuwsgierigheid om uitdagingen te onderzoeken en (gezamenlijk) met oplossingen te komen. Dit is ook de basis van mijn aanpak als adviseur en coach: Ik ben nieuwsgierig, doorzie en doorvoel situaties snel en hou ervan om gezamenlijk concrete oplossingen te bedenken en te implementeren. Ik ben daarin een echte verbinder en bruggenbouwer. 

Als adviseur heb ik meer dan 20 jaar ervaring en meer recent als Co-Active coach. Ik heb verschillende rollen vervuld, zoals verander-, project- en programmamanager in diverse sectoren zoals de gezondheidszorg, financiële dienstverlening en hospitality. 

Ik heb een passie voor lekker eten, koken en mooie wijnen, het liefst in goed gezelschap aan een lange eettafel. Verder ben ik graag op het water en hou ik – als fotograaf - van reis- en architectuurfotografie.