•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

 •  

  Introductiefilm

Nieuwsberichten

MTB-tocht in Mashatu Botswana

We gingen met een gids met een geweer mee en...

Lees meer

Leiderschapsreis voor directieleden en managers

Een week afstand van de drukte en de prikkels...

Lees meer

Leiderschapsreis


Tijd en ruimte

Neem een week afstand van de drukte en de prikkels van werk en thuis om een fundamentele volgende stap te zetten in jouw authenticiteit als leider. Met 4 tot 8 andere deelnemers leer je van elkaar en begeleiden wij je in de groep en op individuele basis. Dit alles in de geweldige natuur van Botswana, IJsland, Noorwegen, Curaçao of bijvoorbeeld de Alpen. Tijdens de leiderschapsreis is er veel ruimte voor reflectie en ontwikkeling in je persoonlijke leiderschap. Daarbij is jouw eigen vraagstuk leidend. Je benut diverse activiteiten om te ervaren hoe je anderen in veranderende omstandigheden met je impact en verbindend vermogen kunt mobiliseren. Een greep uit de onderdelen: natuurwandelingen, dialoog, intervisie, les over de plaatselijke flora en fauna, solo-tijd. Je vergroot jouw bewustzijn door op diverse manieren te leren: van de natuur en alles wat zich daar aandient, van de spiegel die elke deelnemer voor je is en van jouw eigen ervaringen en reflectie daarop. Voorafgaand aan de leiderschapsreis heb je een persoonlijke intake en ontmoet je je reisgenoten voor een eerste kennismaking. We bespreken het programma en de (individuele) leerthema’s en behoeften met elkaar. Deze reis verzorgen we zowel voor directieteams en Raden van Bestuur binnen een organisatie, als voor een gemixte groep van directieleden en inspirerende leiders van diverse organisaties.

Voor aanvullende informatie of vragen, neem contact met ons op.

Leiderschapsreis Botswana: najaar 2022

Enkele quotes van de deelnemers die met ons een uitdagende en inspirerende leiderschapsreis hebben gemaakt: 

Geweldige ervaring: echt voor jezelf reflecteren, geholpen door kleine groep van fijne mensen in een uitermate inspirerende omgeving.”
Paul de Hair - CFO VolkerRail 

"Lopend door de geweldige natuur van IJsland je eigen ontwikkeling een enorme boost geven: hoe bevoorrecht kun je zijn?" - Dick van Rhee, Directeur Particulieren & Private Banking bij Rabobank Apeldoorn en omgeving

"Diepe inzichten en reflecties in een overweldigend landschap." - Jan Paul Buijs, Manager CIO Office Enexis

 Vertragen om te versnellen
Individuele coaching
Intervisie