•  

  Benieuwd wat we de afgelopen 25 jaar gedaan hebben?

 •  

  Kent u ons boek Vasthouden is loslaten al?

 •  

  CFO VolkerWessels: Management Ontwikkel Leergang is impactvol, uitdagend en leerzaam

 •  

  Leiderschapsreis: een unieke leerervaring die je nooit vergeet

Suzanne Thiessen


Mijn waarden zijn authenticiteit, nieuwsgierigheid, verbinding en beweging. Zij vormen de basis voor wie ik ben en wat ik doe. Ik ben opgeleid als wetenschapper en heb me daarin beziggehouden met deeltjes, energie, verbindingen en structuren. Daar waar het ooit ging over eiwitten, richt ik me nu op mensen en hun energie, verbindingen en structuren. Ik werk als adviseur en coach voor organisaties en leiders in verandering. 

Veranderprocessen ken ik heel goed. Als medewerker en manager heb ik namelijk jarenlang midden in veranderprocessen gezeten. Ik geloof dat verandering kansen biedt. Want succesvolle, toekomstbestendige organisaties passen zich aan. 

Ik ben zelf geruime tijd manager geweest en daardoor weet ik goed hoe ik managers kan faciliteren in leiderschap. Met betrekking tot leiderschapsontwikkeling heb ik vele groepen begeleid.

Met mijn analytische blik, technologische achtergrond en rijke ervaring in het bedrijfsleven kan ik snel bedrijfsprocessen doorgronden. Ik observeer zonder oordeel en vraag rustig door totdat helder wordt wat nodig is. Ik ben de sparringpartner waarmee leiders meer scherpte krijgen over wat er nodig is voor ze als persoon die geraakt wordt door de verandering en als leider in het team of de organisatie. Ik reis een stukje mee in een organisatie en help om beweging te initiëren, mensen te laten groeien om zo verandering te realiseren en met elkaar te floreren.